Online Muziek CD's en DVD's Kopen

  Uitgebreid zoeken    
Taalkeuze
Netherlands English
Informatie
CDpost is een onafhankelijke muziekwinkel. We proberen een zo groot mogelijk aanbod te bieden van muziek vanuit de hele wereld in alle genres.

Over ons
Veel gestelde vragen
Algemene voorwaarden
Neem contact op

Winkelwagen meer
Categorieën
CD->
DVD->
SACD
BLU RAY
VINYL->
Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden
Allereerst willen wij u attenderen op het feit dat CDpost alles op alles zal zetten om uw bestelling zo snel en goed mogelijk af te wikkelen. Wanneer u een bestelling plaatst via CDpost geeft u daarmee aan op de hoogte te zijn van onze Algemene Voorwaarden.

Prijzen:

Alle op de site vermelde prijzen zijn vrijblijvend, CDpost behoudt zich het recht om prijzen op elk moment aan te passen zonder vermelding van reden. De getoonde prijzen op de site zijn altijd in euro’s en altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De kosten van de verzending worden altijd voor de transactie tot stand komt duidelijk kenbaar gemaakt.

Bestelling en Levering:

Wij nemen alleen bestellingen in behandeling die van te voren betaald zijn. Alle goederen worden zo snel mogelijk geleverd. De door CDpost opgegeven levertijden zijn altijd een indicatie, gebaseerd op de informatie die wij krijgen van onze verschillende leveranciers. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen (tijdelijk) niet voorradig zijn, de levertijd kan dan met enkele dagen tot enkele weken oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht CDpost een artikel niet meer kunnen leveren, dan kunt u kiezen uit de opties om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen of om een ander artikel van dezelfde waarde te bestellen.

Leeftijdsclassificatie:

Mocht een artikel voorzien zijn van een leeftijdsclassificatie, dan geeft u aan, wanneer u een artikel bestelt met deze classificatie, te voldoen aan de minimum leeftijd voor dit artikel.

Ruilen:

Ruilen van een artikel of teruggave van uw geld is alleen mogelijk wanneer het door u ontvangen artikel beschadigd is, of productiefouten bevat. Wanneer u een beschadigd artikel heeft ontvangen, dient u dit binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aan ons door te geven. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing.

Creditering:

Creditering aan de klant is alleen mogelijk wanneer u ons het artikel terugstuurt, samen met de originele factuur. Het is aan CDpost om te beoordelen of de artikelen inderdaad productiefouten of beschadigingen bevatten.

Klachten:

Wanneer u klachten heeft over CDpost, kunt u contact opnemen met ons door middel van het contactformulier of via info@cdpost.nl. Als u een beschadigd artikel heeft ontvangen en u wilt het ruilen tegen hetzelfde artikel, dan worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer u een ander artikel kiest, rekenen wij hiervoor alsnog de verzendkosten.

Privacy:

Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld. CDpost gebruikt uw gegevens niet voor andere doeleinden dan het afleveren van uw bestelling. Wij geven uw gegevens niet door aan derden.

Bestellen vanuit het buitenland:

Hoewel wij een Nederlands bedrijf zijn, kunt u natuurlijk ook bestellen vanuit het buitenland. Hiervoor gelden de standaard verzendkosten naar het buitenland. Betalen via Paypal en Visa of Mastercard zijn hierbij mogelijk.

Verzendkosten:

Verzendkosten in Nederland bedragen altijd €2,50 per bestelling ongeacht het aantal artikelen .
Verzendkosten naar het buitenland bedragen altijd €4,50 per bestelling ongeacht het aantal artikelen.

Bedrijfsgegevens:

CDpost is onderdeel van VOF Marista


Adres:Hearewei 27
9035 EH Dronrijp
Nederland
Tel:0031(0)517-233396
Fax:0031(0)517-233440
E-mail:info@cdpost.nl
Bankrekening ING:3134238
IBAN:NL 78 INGB 0003134238
BIC:INGBNL2A
BTW nummer:8056.83.422.B.01
KVK:01066859

Ga verder


Copyright © 2018 CDpost
vrijdag 27 april, 2018  -  26985931 aanvragen sinds zaterdag 20 maart, 2010